You are here:
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Lördag, 15 Juni 2024
Search

Saidac Communication - Rådgivning, föreläsning och workshop om varumärke

Föreläsningar– Varumärke & Värderingar

Stefan Saidac förläser  om varumärke, företagskultur, värderingar & arbetsglädje  samt "Filosofi för Företag".
 
Det Digitala varumärket är en ny och mycket angelägen föreläsning som innehåller många värdefullda insikter.
 
Han är ansluten till Lära för Livet, Talarforum, Ekvilibrium Talarförmedling,  Holmbergs Talare (YouTube-presentation om föreläsningarna) 
samt föreläser
i egen regi. Föreläsningarna anpassas efter bransch och utmaningar. En workshop kan ingå.

 Stefan Saidac föreläser om varumärke, värderingar och filosofi för företagUppdrag, se omdömen nedan:
Almega, Almi, AstraZeneca, Bonnier, Brandskydds-föreningen, Chalmers, CB Fonder, Danica Pension, EHB, Elektroskandia, Ernst & Young, Folksam, Företagsekonomiska Föreningen, Ekonomerna, Handelshögskolan Gbg, Heidenstam Legal, HSB, ISS, Kalmar Kommun, KPMG, Lambertsson, MarketCap, MQ Retail AB, Norrenergi, Partnertec AB, Peab Industri, SEB, SkandiaMäklarna, Scania, Sveriges Företagshälsor, Svenskt Näringsliv, Sörab, Teknikföretagen, Trenddagen, Östergötlands Landsting.

Omdömen & referenser:
”Genom att kombinera stor kunskap med engagemang lyckas Stefan både inspirera och engagera publiken under sin föreläsning på World Values Day i Göteborg. Nya och roliga infallsvinklar kombinerat med många bra exempel tydliggjorde vikten av arbete kring värderingar för företag, speciellt avsnittet kring hur detta påverkar hantering av krissituationer.

För vårt event bidrog Stefans föreläsning dessutom på ett lysande sätt genom att väcka frågor och spännande diskussioner mellan deltagarna även under resten av dagen. Jag vill varmt rekommendera Stefan som föreläsare.”
Cajsa Olsson
Eventmanager, Chalmers

”I anslutning till presentationen av en ny strategi och utmaningar som vår organisation står inför, tog med oss på Stefan på bejublad och illustrativ föreläsning – till en verklighet som beskrev kända bolag som genomgått stora förändringsprocesser. Plötsligt kändes våra utmaningar enklare.”
Henrik Werner

Chef Företag, Folksam

”Vi är mycket nöjda med Stefans insats på Wellnets Health Branding frukostseminarium om hälsa som nyckelfaktor i varumärkesbyggandet. Stefan var väldigt engagerad och lyhörd inför våra önskemål. Han lyckades på ett proffsigt sätt anpassa föreläsningen till vårt ämne och ta upp exempel som var relevanta för våra deltagare. Mycket bra!”

Kicki Wallje-Lund
Vd, Wellnet AB

 ”Stefan Saidac har utmanat vårt företag att tänka utanför vår trygga sfär vad gäller vårt varumärke. Stefans föreläsning och pedagogiska exempel bidrar och lägger grunden till vårt arbete med attityder, fokusmål och värderingar. Stefan tydliggör varumärkesdiskussionen på ett annorlunda sätt och får oss att tänka på helhet och uttryck snarare än fräcka slogans.

En fantastiskt inspirerande föreläsning som kommer att hjälpa oss långt i arbetet med långsiktighet och värden i bolaget.”

Johan Lausing
Vice Vd, SÖRAB

"Stefan lyckades på ett enkelt och intressant sätt belysa ämnet värderingar till en begriplig och för våra åhörare anpassad nivå. Föredraget innehåll dessutom konkreta råd vilket uppskattades av våra kunder. Att ämnet värderingar levererades med glimten i ögat och skapade stort engagemang hos oss"
Helena Lundberg
Kommunikationschef, HSB

"Föreläsningen och workshopen om värderingar var både uppskattad och värdefull: Stort engagemang från våra anställda. Detta ger oss underlag att arbeta vidare med frågor kring vår utveckling, vårt ledarskap och medarbetarskap." 
Åke Svensson
Vd, Teknikföretagen

"Stefan Saidac är en mycket inspirerande föreläsare som har djup kunskap om varumärken, värderingar och medarbetarskap . Han gav oss många tänkvärda exempel på hur företag arbetar med detta. Jag tyckte att det var lätt att ta till mig budskapet och tanken gick fort till det egna företag man arbetar i. Han är dessutom personlig och närvarande, jag kan varmt rekommendera honom inför nya uppdrag." 
Sylvia Karnerfors
Senior Sales Manager, Svenska Mässan

"Stefan Saidac förmedlar djup kunskap om varumärkesarbete på ett lättsamt och enkelt sätt. Med en perfekt blandning av teori, case och gruppövningar hjälpte han oss att komma framåt i vårt varumärkesarbete. Tack!" 
Carina Andersson,
Kommunikationschef, Brandskyddsföreningen Sverige

Stefan kom in som inspiratör i vårt arbete med en värderingsplattform. Det tillförde oss stort värde att förstå hur värderingar hänger ihop med helheten och hur man kan jobba med värderingar i vardagen."
Johan Stille
Affärsutvecklingsdirektör, Elektroskandia

Stefan Saidac är en mycket skicklig talare med förmåga att inspirera och komma med nya infallsvinklar. Stefan var talare under vår konferens för ekonomichefer på temat Tillväxt på Grand Hotel i Stockholm – maj 2014. Han lyckades verkligen fånga publiken med tankeväckande case. Stefan är en proffsig och engagerad talare med stor kunskap inom sitt område som jag varmt rekommenderar.
Helena Nordh
Event & Web Manager, CFO World

"Vi är mycket nöjda. Stefan Saidac har en förmåga att göra det mjuka och ibland lite luddiga tydligt, på ett mycket behagligt och roligt sätt. Han överraskade även med det oväntadeoch han fick oss att reflektera"  
Anna Karin Holck
Försäljningschef, MQ Retail AB

"Mycket bra! Stefan höll en angelägen och engagerande föreläsning om värderingars betydelse på vårt seminarium för ekonomichefer på Grand Hotel. Deltagarna gav honom högsta betyg. Jag kan varmt rekommendera Stefan som föreläsare"
Dennis Lodin
Chefredaktör CFO World


"Stefan är en förtroendeingivande och engagerande talare och estradör. Han har en förmåga att fånga åhörarnas fulla intresse genom att knyta budskap gällande varumärke till tydliga exempel och verkliga case, vilket  gör seminariet angeläget, personligt och underhållande"
Lotta Sundqvist
HR-chef  Wise Group

”Stefan has an excellent knowledge of brand values in corporate strategy. He is a interesting keynote speaker on a number of topics with plenty of humour and very comfortable in both Swedish and English.”
Paul Murcia 
CEO HTMS Scandinavia

 "Jag kan varmt rekommendera Stefan som key note speaker, inspirations- föreläsare samt inom övriga varumärkes- och affärsutvecklings-sammanhang. Stefan visar sin personlighet, kunskap och engagemang när han föreläser om varumärke och värderingar. Han tar på ett briljant sätt upp relevanta och intressanta cases värvat med egna reflektioner och trendspaningar kring företags utmaningar, talanger och global konkurrens. Att Stefan Saidac fick inleda Trenddagen var ett klokt val - deltagarna och övriga talare inspirerades från start"
Maria Forssén
arrangör av Trenddagen

“Värderingar kommer att bli allt viktigare för hur företag utvecklas. På ett mycket bra sätt förtydligar och levandegör Stefan hur man arbetar med värderingar i olika företag och organisationer, vilken kraft men också motkraft det finns i värderingar.”
Björn Wolrath 

”I Företagsekonomiska Föreningens marknadssektion har vi haft glädjen av att ha Stefan som föredragshållare i samband med våra ”high level” -seminarier.    Stefan lockar alltid stor publik och ger presentationer som är ytterst intressanta. Han är en skicklig och spännande föredragshållare som trollbinder publiken.”
Siv Persson
ordf. Marknadskommiten

Corporate Partnerships
Världsnaturfonden WWF/WWF Sweden

"Stefan, Jag vill med en rad varmt tacka Dig för en informativ och stimulerande föreläsning. Värderingar är ett undflyende ämne som lätt blir snömosigt. Du lyckades på ett bra sätt tydliggöra detta viktiga och svåra ämne.  Lycka till!"
Bengt Karlöf,
Karlöf  Mangagement

"Stefan är mycket skicklig och kunnig inom sina områden varumärke, värderingar och företagskultur. Kan varmt rekommendera Stefan som en inspirerande och tänkvärd föreläsare.”
Katarina Nordlund
VD, Skillspartner AB

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bild_6

 

SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen

 

 

 

 


BCMath lib not installed. RSA encryption unavailable